perjantai 15. maaliskuuta 2013

looks like my day

























 Aamulla herätys 6.40, siitä pesee kasvot ja hampaat, sit aamupalaa, vaatteet päälle, kirjat laukkuun, meikit naamaan, kenkulit jalkaan, hiukka joen ihasteluu, koululla matikkaa ja enkkuu, mie ja Heikki mentiin kuuluttaa keskusradioon hiukka jänskätti, sit koulusta kotia cittarin kautta (ihan luvalla lähin, en lintsannu!), viikonloppu kamat laukkuun, junnaan, jossa mua viihdytti Pasila, keskustassa pyörittiin kummien ja perhe tuttujen kaa, ja oon juonu tänään varmaan viis litraa kaiken näkösii juomia.

Oliko sekava, vai tykkäsittekö? Saapi ehotella millasii postauskii haluutte!

With love,
Pihla

2 kommenttia :

  1. Sori tulen randomina tänne. :"D Olet julkaissut Youtubessa videoita? Minullakin on siellä pari ja kolmatta yritin eilen sinne latailla, muttei onnistunut. Olen kai unohtanut jotain kun edelliskerradta kun latasin videoita on jo kuukausia. x) Muokkaan siis. videoni Windows Movie Makerilla. Kun yritän ladata niitä Youtubeen se ilmoittaa ettei onnistu ja näyttää sivun josta olisi apua. En ymmärrä koko sivustosta mitään.. XD Sen kuitenkin muistan, että videon perään pitää lisätä (kai) jotai kirjaimia ja se pitää tallentaa nimellä tai jotain.. Dx Osaatko auttaa minua? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mmmmm... mie ite tallennan movie maikkerilla videon tietokone toistoa varten tai tälle projektille suositellaan. Lataan videot suoraa haun vieressä olevasta lataa painikkeesta. Muuta apua musta ei taija nyt kyllä olla, sori. Toivottavasti tästä oli jotain apua edes ja anteeks kun vastaaminen kesti :)

      Poista

Mitä mieltäsi painaa?